Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Wanneer kan ik mijn abonnement verlengen?

Je kunt op elk gewenst moment het abonnement opnieuw aanschaffen. De nieuwe 365 dagen toegang worden dan opgeteld bij de dagen die je nog hebt. Maar, je kunt ook rustig afwachten. Een dag voordat jouw abonnement verloopt ontvang je een mail met een link om deze te verlengen. Die krijg je ook op de dag dat je abonnement is verlopen en zelfs nog een week erna. Je wordt dus tijdig en voldoende herinnert aan het verlengen van je abonnement. Nu verlengen? Klik hier om nu te verlengen (Let op! Zorg dat je bent ingelogd)
Hoe kan ik mijn account verwijderen?
Log hiervoor in. Ga naar je profiel pagina en klik op Mijn Profiel en vervolgens op Verwijder Account. Bevestig dat je het zeker weet en je account en al je persoonlijke data is verwijderd.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Wanneer kan ik mijn abonnement verlengen?

Je kunt op elk gewenst moment het abonnement opnieuw aanschaffen. De nieuwe 365 dagen toegang worden dan opgeteld bij de dagen die je nog hebt. Maar, je kunt ook rustig afwachten. Een dag voordat jouw abonnement verloopt ontvang je een mail met een link om deze te verlengen. Die krijg je ook op de dag dat je abonnement is verlopen en zelfs nog een week erna. Je wordt dus tijdig en voldoende herinnert aan het verlengen van je abonnement. Nu verlengen? Klik hier om nu te verlengen (Let op! Zorg dat je bent ingelogd)
Hoe kan ik mijn account verwijderen?
Log hiervoor in. Ga naar je profiel pagina en klik op Mijn Profiel en vervolgens op Verwijder Account. Bevestig dat je het zeker weet en je account en al je persoonlijke data is verwijderd.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Wanneer kan ik mijn abonnement verlengen?

Je kunt op elk gewenst moment het abonnement opnieuw aanschaffen. De nieuwe 365 dagen toegang worden dan opgeteld bij de dagen die je nog hebt. Maar, je kunt ook rustig afwachten. Een dag voordat jouw abonnement verloopt ontvang je een mail met een link om deze te verlengen. Die krijg je ook op de dag dat je abonnement is verlopen en zelfs nog een week erna. Je wordt dus tijdig en voldoende herinnert aan het verlengen van je abonnement. Nu verlengen? Klik hier om nu te verlengen (Let op! Zorg dat je bent ingelogd)
Hoe kan ik mijn account verwijderen?
Log hiervoor in. Ga naar je profiel pagina en klik op Mijn Profiel en vervolgens op Verwijder Account. Bevestig dat je het zeker weet en je account en al je persoonlijke data is verwijderd.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht
Wanneer kan ik mijn abonnement verlengen?

Je kunt op elk gewenst moment het abonnement opnieuw aanschaffen. De nieuwe 365 dagen toegang worden dan opgeteld bij de dagen die je nog hebt. Maar, je kunt ook rustig afwachten. Een dag voordat jouw abonnement verloopt ontvang je een mail met een link om deze te verlengen. Die krijg je ook op de dag dat je abonnement is verlopen en zelfs nog een week erna. Je wordt dus tijdig en voldoende herinnert aan het verlengen van je abonnement. Nu verlengen? Klik hier om nu te verlengen (Let op! Zorg dat je bent ingelogd)
Hoe kan ik mijn account verwijderen?
Log hiervoor in. Ga naar je profiel pagina en klik op Mijn Profiel en vervolgens op Verwijder Account. Bevestig dat je het zeker weet en je account en al je persoonlijke data is verwijderd.

Contact

mail: info(at)meestergijs.nl

KvK 58375112

BTW NL001767613B41

0(zes)-190654(drie)0


HELP (FAQs)

ABONNEMENT

De complete uitleg (PDF)

Cookies

Meester Gijs gebruikt cookies (en andere technieken) om jouw bezoek nog makkelijker, intuïtiever en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van de website geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

top

© 2022 Meester Gijs / Beeld: UNSPLASH en iStockPhoto