VOLG DEZE CURSUS

Met deze cursus leer je hoe en wanneer je de voorzetsels van tijd en plaats kunt gebruiken. Als je dit onder de knie hebt kun je nog beter relaties leggen tussen jezelf en de plaats van iets of het moment van iets.

Voorzetsels (=prepositions) gebruik je om een relatie te leggen tussen een zelfstandig naamwoord of zinsdeel en een tijd (time) of plaats (place). We beperken ons hier tot de voorzetsels at, on en in. Je kunt ze alle drie gebruiken voor een tijd (at five PM, in January, on Monday) en plaats (at school, in the garden, on Ibiza).

Start de cursus door op de groene START knop te drukken. Bestudeer daar de uitleg, maak de oefeningen en sluit de cursus af met een exam. Veel succes!

Cursusoverzicht

Uitleg
Slides 00:10:00
Oefenen
Level ★☆☆ 00:03:00
Level ★★☆ 00:04:00
Level ★★★ 00:05:00
Toetsing
exam 00:08:00

Cursus reviews

3

3
3 reviews
 • 5 sterren1
 • 4 sterren0
 • 3 sterren1
 • 2 sterren0
 • 1 sterren1
 1. I did it very good!

  5

  I like this cursus very much!

  Greets Lorena

 2. verbeteren

  1

  Meester Gijs als je met de laatste opdracht klaar bent en je hebt niet alles goed gaat die meteen weg en kun je dus niet controleren of je het goed hebt en dat is niet handig want dan kun je niet van je fouten leren, zouden jullie dat willen aan passen.
  Groetjes Jesper Smits.

  Reactie Meester Gijs: De antwoorden van het exam kun je wel zien. Die zie je dan op de pagina waar je naar terug wordt gebracht. Onder de gouden balk met felicitaties en de scores is het de onderste groene balk die je kunt openklikken en de antwoorden zie je daar. Maar ik ben wel aan het kijken hoe het anders kan.

 3. Voorzetsels van tijd en plaats

  3

  Jammer dat er fouten staan in de oefeningen. Het is verder een heel goed leerprogramma.

  Ik zag er inderdaad een paar. Ik heb ze verbeterd. Dank voor je alertheid!

VOLG DEZE CURSUS
 • abonnement
 • BADGE: SCORE 100%
 • CERTIFICAAT: SCORE 75% of HOGER
1117 INGESCHREVEN STUDENTEN

© 2021 MASTER GIJS / PHOTOS: UNSPLASH