VOLG DEZE CURSUS

Met deze cursus leer je de regels en het toepassen van rangtelwoorden. Als je dit onder de knie hebt kun je zeggen hoeveelste je bent geworden met een wedstrijd, wanneer je aan de beurt bent of in welke volgorde iets gebeurd.

Met deze cursus leer je de regels en het toepassen van rangtelwoorden. Als je dit onder de knie hebt kun je zeggen hoeveelste je bent geworden met een wedstrijd, wanneer je aan de beurt bent of in welke volgorde iets gebeurt.

Rangtelwoorden (ordinal numbers) gebruik je om een volgorde aan te geven, zoals bij sport. Michael Phelps came in first. De eerste tien rangtelwoorden zijn: first – second – third – fourth – fifth – sixth – seventh – eighth – ninth – tenth. Zoals je ziet kun je BIJNA altijd -th achter het getal (cardinal numbers) zetten. Er zijn wel een paar uitzonderingen. Bestudeer de Powerpoint voor de volledige uitleg.

Start de cursus door op de groene START knop te drukken. Bestudeer daar de uitleg, maak de oefeningen en sluit de cursus af met een exam. Veel succes!

Cursusoverzicht

Uitleg
Slides 00:10:00
Oefenen
Level ★☆☆ 00:03:00
Level ★★☆ 00:04:00
Level ★★★ 00:05:00
Toetsing
exam 00:05:00

Cursus reviews

4

4
2 reviews
 • 5 sterren0
 • 4 sterren2
 • 3 sterren0
 • 2 sterren0
 • 1 sterren0
 1. 4

  Heel leerzaam, alleen jammer dat, als je op de knop nakijken na het examen klikt, je niet kunt kijken wat je fout hebt gedaan. Je kunt alleen de goede antwoorden bekijken. Of moet dat anders?

  Reactie Meester Gijs: Klopt, dat is lastig. Ik ben er ook mee bezig om te kijken of het anders kan. Maar je kunt wel de antwoorden zien van het exam. Je wordt inderdaad snel doorgestuurd, maar op de pagina waar je dan uitkomt is een groene balk met witte text: Antwoorden van het exam, klik hier. Daar staan de goede antwoorden van de laatste test uit de cursus.

 2. 4

  interesting

  Reactie Meester Gijs: I hope that’s a positive ‘interesting’

VOLG DEZE CURSUS
 • abonnement
 • BADGE: SCORE 100%
 • CERTIFICAAT: SCORE 75% of HOGER
1120 INGESCHREVEN STUDENTEN

© 2021 MASTER GIJS / PHOTOS: UNSPLASH