VOLG DEZE CURSUS

Met deze cursus leer je de regels en het toepassen van de Past Simple. Heb je deze tijd onder de knie dan kun je schrijven en spreken over gebeurtenissen in het verleden. Zaken die voorbij zijn, afgelopen.

Start de cursus door op de groene START knop te drukken. Bestudeer daar de uitleg, maak de oefeningen en sluit de cursus af met een exam. Veel succes!

Cursusoverzicht

Beginner ★☆☆☆
uitleg 00:01:28
oefenen 00:03:00
Gevorderd ★★☆☆
uitleg 00:02:09
oefenen 00:04:00
Expert ★★★☆
uitleg 00:01:13
oefenen 00:05:00
Meester ★★★★
uitleg 00:01:39
oefenen 00:05:00
Toetsing
samenvatting 00:10:00
exam 00:05:00

Cursus reviews

4.7

4.7
10 reviews
 • 5 sterren7
 • 4 sterren3
 • 3 sterren0
 • 2 sterren0
 • 1 sterren0
 1. leerzaam

  4

  heel leerzaam ,maar 3 keer was het antwoord fout gerekend, maar ik kon de fout niet vinden.
  het was precies als uw antwoord . dus dat is wel raar , wat was fout dan??????

 2. hoofdlettergevoeligheid en het lange laden

  4

  Dit programma is heel fijn om mee te werken, behalve dat als je een hoofdletter vergeet dat hij de hele zin fout rekent. En dat het heel lang duurt voordat je eindelijk bij de volgende oefening bent.

 3. goede uitleg

  5

  goede uitleg over de past simple ga zo door

 4. Geweldig!

  5

  Er is zo veel beschikbaar om te oefenen. Het helpt me echt met Emgels en ik zie dat ik erop vooruit ga op school. En dan te bedenken dat het maar 5 euro per jaar kost! Echt top!

  Reactie Meester Gijs: Leuk om te lezen! Dank je wel.

 5. Zeer tevreden

  5

  Ik heb 2 dagen geleden 5 euro betaald voor een meester Gijs cursuspakket. Toen ik was gaan kijken naar de prijs voor een jaar zat ik al te denken aan een paar tientjes. Maar tot mijn verbazing maar 5 euro. En er is ontzettend veel beschikbaar! Het enige wat ik nog mis zijn bestanden vol oefenwerk voor de past simple, past continuous, present simple etc. Misschien zijn ze er wel maar ben ik ze nog niet tegen gekomen. Wel zeer tevreden, eindelijk na ruim 4 jaar de grammatica onder de knie.

  Reactie Meester Gijs: Thanks, Tim! Waardeer ik. Wat bedoel je met bestanden? Een boekje of PDF? Want er de cursussen voor de tijden zijn er wel gewoon. Leg nog wat meer uit wat je bedoelt, misschien kan ik je wel verder helpen?

 6. Toets

  5

  Ik vind het wel jammer, dat bij vraag 6 in de toets bij past simple het antwoord als fout wordt gezien, als je een van de twee genoemde opties intoetst. Dit zelfde kwam ik ook al tegen bij de toets van present simple. Wellicht is dit met een kleine aanpassing in het programma te verhelpen.
  Verder ben ik bezig met een zelfstudie Engels, waarbij deze website een waardevolle aanvulling is.

  Reactie Meester Gijs:
  In het antwoordmodel worden wel beide mogelijkheden gegeven, maar één correct antwoord is bij alle quizjes voldoende. Ook bij de afsluitende exams.

 7. 4

  Jammer dat het gebruik van hoofdletters aan het begin van een zin fout gerekend wordt.

  Reactie Meester Gijs: Alleen in de 3ster oefening zit een vraag waar het antwoord vooraan staat. En het juiste antwoord wordt daar zowel met hoofdletter als zonder hoofdletter goed geteld. Ik vrees dat je antwoord gewoon niet goed (gespeld) was.

VOLG DEZE CURSUS
 • abonnement
 • ontvang badge bij score 100
 • ontvang certificaat bij score 75+
941 INGESCHREVEN STUDENTEN

Contact

mail: info(at)meestergijs.nl

KvK 58375112

BTW NL001767613B41

0(zes)-190654(drie)0


HELP (FAQs)

ABONNEMENT

De complete uitleg (PDF)

Cookies

Meester Gijs gebruikt cookies (en andere technieken) om jouw bezoek nog makkelijker, intuïtiever en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van de website geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

top

© 2022 Meester Gijs / Beeld: UNSPLASH en iStockPhoto