VOLG DEZE CURSUS

Met deze cursus leer je de regels en het toepassen van de bezitsvorm. Heb je dit onder de knie dan kun je de relatie beschrijven van iemand of iets met zijn bezit.

De bezitsvorm (=possessive) krijgt in het Engels een apostrof en een -s. Dit geldt voor mensen, dieren, iemands huis/winkel/bedrijf/product en wanneer een uitdrukking voor tijd wordt gebruikt. Zoals: my father’s suitcase, the dog’s tail, I am at John’s (house) en last week’s final. In de regel gebruik je altijd -‘s. Er is veel discussie over wanneer je de -s mag weglaten en alleen een apostrof plaatst. Tegenwoordig kun je bijna altijd de -‘s laten staan. Voor uitzonderingen zie de PowerPoint. Betreft de bezitsvorm een ding dan gebruik je .. of … Zoals in the wheels of the car, the top of the mountain.

Start de cursus door op de groene START knop te drukken. Bestudeer daar de uitleg, maak de oefeningen en sluit de cursus af met een exam. Veel succes!

Cursusoverzicht

Beginner ★☆☆
uitleg 00:00:59
oefenen 00:03:00
Gevorderd ★★☆
uitleg 00:01:42
oefenen 00:04:00
Expert ★★★
uitleg 00:01:32
oefenen 00:05:00
Toetsing
samenvatting 00:10:00
exam 00:05:00

Cursus reviews

2.8

2.8
6 reviews
 • 5 sterren2
 • 4 sterren0
 • 3 sterren1
 • 2 sterren1
 • 1 sterren2
 1. 2

  veel te precies

  Reactie Meester Gijs: Klopt. Dat maakt grammatica los van context zo lastig. Zeker met dit soort cursussen. Ik bespreek, leg uit en vraag elk detail. Als jij comfortabel bent en het kunt gebruiken in schrijven en spreken dan zou ik als jouw docent al heel tevreden zijn! Maar, met een 100% hier weet je wel zeker dat je alles snapt. Succes!

 2. Goed

  3

  Het is goed, maar Beginner en Gevorderd waren bij mij hetzelfde. Het was voor de rest goed.

  Reactie Meester Gijs: Ik zie het. Meteen aangepast. Sorry voor het eventuele ongemak.

 3. Vraag in examen voor mij niet duidelijk

  5

  Do you remember ? (our Math teacher – the name)
  Waarom is het antwoord in dit geval met of?? Het is toch een persoon? Ik zou zeggen Math teacher’s name ipv the name of our teacher.
  Verder prima uitleg.

  Reactie Meester Gijs: Je hebt helemaal gelijk. Goed gezien. Heb het direct gewijzigd. Thanks.

 4. 1

  Goede antwoorden worden fout gerekend, waardoor de eindscore vertekend lijkt.

  Jammer, want we zijn dol op Meester Gijs.

 5. NIETZO GOED

  1

  IK heb opdrachten gemaakt en dacht ik doe er een hoofdletter bij wat normaal moet, word alles fout gerekend. ik vind dat je het ook zelf moet kunnen nakijk.

  Reactie Meester Gijs: Het werkt juist andersom. Ik zet meestal de hoofdlettergevoeligheid uit. Zo maakt het niet uit of je wel of niet een hoofdletter gebruikt. Heel goed dat jij het wel doet waar het moet. Ik denk dat er iets anders fout was in je antwoord. Let bij dit soort oefeningen altijd goed op je spelling. Succes!

 6. Super!

  5

  Ik vind het super goed werken en het is goed om snel te leren
  doei

  Reactie Meester Gijs: Dank!

VOLG DEZE CURSUS
 • abonnement
 • BADGE: SCORE 100%
 • CERTIFICAAT: SCORE 75% of HOGER
1120 INGESCHREVEN STUDENTEN

© 2021 MASTER GIJS / PHOTOS: UNSPLASH