Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Ik werk in het onderwijs. Krijg ik korting?

Een abonnement kost momenteel 10,-. Dat geldt zowel voor de student als de docent. Ben je als organisatie geïnteresseerd in een schoollicentie, kijk dan hier. Bij bulkafname is er sprake van korting. Hoe groter de afname, hoe hoger de korting.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Ik werk in het onderwijs. Krijg ik korting?

Een abonnement kost momenteel 10,-. Dat geldt zowel voor de student als de docent. Ben je als organisatie geïnteresseerd in een schoollicentie, kijk dan hier. Bij bulkafname is er sprake van korting. Hoe groter de afname, hoe hoger de korting.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Ik werk in het onderwijs. Krijg ik korting?

Een abonnement kost momenteel 10,-. Dat geldt zowel voor de student als de docent. Ben je als organisatie geïnteresseerd in een schoollicentie, kijk dan hier. Bij bulkafname is er sprake van korting. Hoe groter de afname, hoe hoger de korting.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht
Ik werk in het onderwijs. Krijg ik korting?

Een abonnement kost momenteel 10,-. Dat geldt zowel voor de student als de docent. Ben je als organisatie geïnteresseerd in een schoollicentie, kijk dan hier. Bij bulkafname is er sprake van korting. Hoe groter de afname, hoe hoger de korting.

Contact

mail: info(at)meestergijs.nl

KvK 58375112

BTW NL001767613B41

0(zes)-190654(drie)0


HELP (FAQs)

ABONNEMENT

De complete uitleg (PDF)

Cookies

Meester Gijs gebruikt cookies (en andere technieken) om jouw bezoek nog makkelijker, intuïtiever en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van de website geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

top

© 2022 Meester Gijs / Beeld: UNSPLASH en iStockPhoto