Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Hoe kan ik een schoollicentie aanschaffen?

Misschien ben je als school, instituut, werkgever of collectief geïnteresseerd in een licentie voor een grotere groep studenten, collega’s of cursisten. Voor meer informatie stuur ik je graag naar deze pagina; schoollicentie. Hier lees je alles over de kosten en de eventuele samenwerking. Niet nodig? Stuur dan een mail naar info(at)meestergijs.nl, geef aan om hoeveel abonnementen het gaat en ik stuur je een volledig vrijblijvende offerte.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Hoe kan ik een schoollicentie aanschaffen?

Misschien ben je als school, instituut, werkgever of collectief geïnteresseerd in een licentie voor een grotere groep studenten, collega’s of cursisten. Voor meer informatie stuur ik je graag naar deze pagina; schoollicentie. Hier lees je alles over de kosten en de eventuele samenwerking. Niet nodig? Stuur dan een mail naar info(at)meestergijs.nl, geef aan om hoeveel abonnementen het gaat en ik stuur je een volledig vrijblijvende offerte.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Hoe kan ik een schoollicentie aanschaffen?

Misschien ben je als school, instituut, werkgever of collectief geïnteresseerd in een licentie voor een grotere groep studenten, collega’s of cursisten. Voor meer informatie stuur ik je graag naar deze pagina; schoollicentie. Hier lees je alles over de kosten en de eventuele samenwerking. Niet nodig? Stuur dan een mail naar info(at)meestergijs.nl, geef aan om hoeveel abonnementen het gaat en ik stuur je een volledig vrijblijvende offerte.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht
Hoe kan ik een schoollicentie aanschaffen?

Misschien ben je als school, instituut, werkgever of collectief geïnteresseerd in een licentie voor een grotere groep studenten, collega’s of cursisten. Voor meer informatie stuur ik je graag naar deze pagina; schoollicentie. Hier lees je alles over de kosten en de eventuele samenwerking. Niet nodig? Stuur dan een mail naar info(at)meestergijs.nl, geef aan om hoeveel abonnementen het gaat en ik stuur je een volledig vrijblijvende offerte.

Contact

mail: info(at)meestergijs.nl

KvK 58375112

BTW NL001767613B41

0(zes)-190654(drie)0


HELP (FAQs)

ABONNEMENT

De complete uitleg (PDF)

Cookies

Meester Gijs gebruikt cookies (en andere technieken) om jouw bezoek nog makkelijker, intuïtiever en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van de website geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

top

© 2022 Meester Gijs / Beeld: UNSPLASH en iStockPhoto