Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Wie zit er achter het platform?

Ik. Mijn naam is Gijs Palsrok (Veghel, 1981). In 2009 startte ik als zij-instromer in het onderwijs. Al vrij snel werd me duidelijk wat een mooie aanvulling ICT in de klas heeft. Ik begon met Twitter in de klas als tool om snel alle antwoorden te zien. Later zette ik in op andere educatieve tools. En terwijl ik de opleiding deed en veel leerde voor de klas bewaarde ik al mijn gemaakte werk en ideeën op een blog; Fish en Chips. Dat blog werd steeds populairder en ikzelf ook. Toen ik in op 25 januari 2012 mocht spreken over mijn manier van lesgeven kwam ik erachter dat het toch wel bijzonder was wat ik doe. Ik werd steeds vaker uitgenodigd op scholen en beurzen om te spreken over digitale didactiek en blog werd een nieuwe website: MeesterGijs.nl. Mijn ego werd enorm gevoed en het land doorreizen en mensen ontmoeten was enorm inspirerend. Ik gaf lezingen op de Radboud Universiteit, Social Media events en voor de Pers. En hoe meer ik sprak, hoe helderder mijn visie op goed onderwijs werd en hoe meer ik ging focussen op wat ik belangrijk vond.
Toen ik in 2014 vader werd besteedde ik al snel veel minder tijd aan mijn website en ging ik ook niet langer het land door om bij te klussen. Maar de bezoekersaantallen op mijn website bleven groeien. In mijn ogen lag daar een kans die ik niet wilde laten liggen. In 2016 maakte ik een grote stap. Ik wilde een nieuw platform met alleen maar eigen content. Ik investeerde veel tijd en geld en realiseerde een volledig nieuwe website met 60+ cursussen, 120+ video’s en meer dan 400 oefeningen. Dat ging niet zonder slag of stoot. Dat verhaal lees je hier.
Momenteel werk ik op Twickel College te Hengelo en sleutel ik daarnaast aan mijn website. Lesgeven is mijn passie. De Engelse cultuur en taal draag ik graag uit. Tegelijkertijd is het vak Engels vaak ook slechts een middel om mijn leerlingen wat meer zelfvertrouwen te geven, leren rekening te houden met elkaar en wat meer van de wereld te laten zien. Ik hoop dat mijn platform uitgroeit tot een betrouwbare naam binnen de uitgeverijbranche. De combinatie van voor de klas staan en de absolute vrijheid van mijn eigen platform voor elk kind dat Engels wilt leren is geweldig. Ik hoop dat nog lang zo vol te houden. Misschien dat ik in de nabije toekomst nog wel een switch maak naar een leidinggevende rol binnen een school, of mijn lesgevende taken en platform uitbreiden naar het volwassen onderwijs. We’ll see what the future may hold.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Wie zit er achter het platform?

Ik. Mijn naam is Gijs Palsrok (Veghel, 1981). In 2009 startte ik als zij-instromer in het onderwijs. Al vrij snel werd me duidelijk wat een mooie aanvulling ICT in de klas heeft. Ik begon met Twitter in de klas als tool om snel alle antwoorden te zien. Later zette ik in op andere educatieve tools. En terwijl ik de opleiding deed en veel leerde voor de klas bewaarde ik al mijn gemaakte werk en ideeën op een blog; Fish en Chips. Dat blog werd steeds populairder en ikzelf ook. Toen ik in op 25 januari 2012 mocht spreken over mijn manier van lesgeven kwam ik erachter dat het toch wel bijzonder was wat ik doe. Ik werd steeds vaker uitgenodigd op scholen en beurzen om te spreken over digitale didactiek en blog werd een nieuwe website: MeesterGijs.nl. Mijn ego werd enorm gevoed en het land doorreizen en mensen ontmoeten was enorm inspirerend. Ik gaf lezingen op de Radboud Universiteit, Social Media events en voor de Pers. En hoe meer ik sprak, hoe helderder mijn visie op goed onderwijs werd en hoe meer ik ging focussen op wat ik belangrijk vond.
Toen ik in 2014 vader werd besteedde ik al snel veel minder tijd aan mijn website en ging ik ook niet langer het land door om bij te klussen. Maar de bezoekersaantallen op mijn website bleven groeien. In mijn ogen lag daar een kans die ik niet wilde laten liggen. In 2016 maakte ik een grote stap. Ik wilde een nieuw platform met alleen maar eigen content. Ik investeerde veel tijd en geld en realiseerde een volledig nieuwe website met 60+ cursussen, 120+ video’s en meer dan 400 oefeningen. Dat ging niet zonder slag of stoot. Dat verhaal lees je hier.
Momenteel werk ik op Twickel College te Hengelo en sleutel ik daarnaast aan mijn website. Lesgeven is mijn passie. De Engelse cultuur en taal draag ik graag uit. Tegelijkertijd is het vak Engels vaak ook slechts een middel om mijn leerlingen wat meer zelfvertrouwen te geven, leren rekening te houden met elkaar en wat meer van de wereld te laten zien. Ik hoop dat mijn platform uitgroeit tot een betrouwbare naam binnen de uitgeverijbranche. De combinatie van voor de klas staan en de absolute vrijheid van mijn eigen platform voor elk kind dat Engels wilt leren is geweldig. Ik hoop dat nog lang zo vol te houden. Misschien dat ik in de nabije toekomst nog wel een switch maak naar een leidinggevende rol binnen een school, of mijn lesgevende taken en platform uitbreiden naar het volwassen onderwijs. We’ll see what the future may hold.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Wie zit er achter het platform?

Ik. Mijn naam is Gijs Palsrok (Veghel, 1981). In 2009 startte ik als zij-instromer in het onderwijs. Al vrij snel werd me duidelijk wat een mooie aanvulling ICT in de klas heeft. Ik begon met Twitter in de klas als tool om snel alle antwoorden te zien. Later zette ik in op andere educatieve tools. En terwijl ik de opleiding deed en veel leerde voor de klas bewaarde ik al mijn gemaakte werk en ideeën op een blog; Fish en Chips. Dat blog werd steeds populairder en ikzelf ook. Toen ik in op 25 januari 2012 mocht spreken over mijn manier van lesgeven kwam ik erachter dat het toch wel bijzonder was wat ik doe. Ik werd steeds vaker uitgenodigd op scholen en beurzen om te spreken over digitale didactiek en blog werd een nieuwe website: MeesterGijs.nl. Mijn ego werd enorm gevoed en het land doorreizen en mensen ontmoeten was enorm inspirerend. Ik gaf lezingen op de Radboud Universiteit, Social Media events en voor de Pers. En hoe meer ik sprak, hoe helderder mijn visie op goed onderwijs werd en hoe meer ik ging focussen op wat ik belangrijk vond.
Toen ik in 2014 vader werd besteedde ik al snel veel minder tijd aan mijn website en ging ik ook niet langer het land door om bij te klussen. Maar de bezoekersaantallen op mijn website bleven groeien. In mijn ogen lag daar een kans die ik niet wilde laten liggen. In 2016 maakte ik een grote stap. Ik wilde een nieuw platform met alleen maar eigen content. Ik investeerde veel tijd en geld en realiseerde een volledig nieuwe website met 60+ cursussen, 120+ video’s en meer dan 400 oefeningen. Dat ging niet zonder slag of stoot. Dat verhaal lees je hier.
Momenteel werk ik op Twickel College te Hengelo en sleutel ik daarnaast aan mijn website. Lesgeven is mijn passie. De Engelse cultuur en taal draag ik graag uit. Tegelijkertijd is het vak Engels vaak ook slechts een middel om mijn leerlingen wat meer zelfvertrouwen te geven, leren rekening te houden met elkaar en wat meer van de wereld te laten zien. Ik hoop dat mijn platform uitgroeit tot een betrouwbare naam binnen de uitgeverijbranche. De combinatie van voor de klas staan en de absolute vrijheid van mijn eigen platform voor elk kind dat Engels wilt leren is geweldig. Ik hoop dat nog lang zo vol te houden. Misschien dat ik in de nabije toekomst nog wel een switch maak naar een leidinggevende rol binnen een school, of mijn lesgevende taken en platform uitbreiden naar het volwassen onderwijs. We’ll see what the future may hold.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht
Wie zit er achter het platform?

Ik. Mijn naam is Gijs Palsrok (Veghel, 1981). In 2009 startte ik als zij-instromer in het onderwijs. Al vrij snel werd me duidelijk wat een mooie aanvulling ICT in de klas heeft. Ik begon met Twitter in de klas als tool om snel alle antwoorden te zien. Later zette ik in op andere educatieve tools. En terwijl ik de opleiding deed en veel leerde voor de klas bewaarde ik al mijn gemaakte werk en ideeën op een blog; Fish en Chips. Dat blog werd steeds populairder en ikzelf ook. Toen ik in op 25 januari 2012 mocht spreken over mijn manier van lesgeven kwam ik erachter dat het toch wel bijzonder was wat ik doe. Ik werd steeds vaker uitgenodigd op scholen en beurzen om te spreken over digitale didactiek en blog werd een nieuwe website: MeesterGijs.nl. Mijn ego werd enorm gevoed en het land doorreizen en mensen ontmoeten was enorm inspirerend. Ik gaf lezingen op de Radboud Universiteit, Social Media events en voor de Pers. En hoe meer ik sprak, hoe helderder mijn visie op goed onderwijs werd en hoe meer ik ging focussen op wat ik belangrijk vond.
Toen ik in 2014 vader werd besteedde ik al snel veel minder tijd aan mijn website en ging ik ook niet langer het land door om bij te klussen. Maar de bezoekersaantallen op mijn website bleven groeien. In mijn ogen lag daar een kans die ik niet wilde laten liggen. In 2016 maakte ik een grote stap. Ik wilde een nieuw platform met alleen maar eigen content. Ik investeerde veel tijd en geld en realiseerde een volledig nieuwe website met 60+ cursussen, 120+ video’s en meer dan 400 oefeningen. Dat ging niet zonder slag of stoot. Dat verhaal lees je hier.
Momenteel werk ik op Twickel College te Hengelo en sleutel ik daarnaast aan mijn website. Lesgeven is mijn passie. De Engelse cultuur en taal draag ik graag uit. Tegelijkertijd is het vak Engels vaak ook slechts een middel om mijn leerlingen wat meer zelfvertrouwen te geven, leren rekening te houden met elkaar en wat meer van de wereld te laten zien. Ik hoop dat mijn platform uitgroeit tot een betrouwbare naam binnen de uitgeverijbranche. De combinatie van voor de klas staan en de absolute vrijheid van mijn eigen platform voor elk kind dat Engels wilt leren is geweldig. Ik hoop dat nog lang zo vol te houden. Misschien dat ik in de nabije toekomst nog wel een switch maak naar een leidinggevende rol binnen een school, of mijn lesgevende taken en platform uitbreiden naar het volwassen onderwijs. We’ll see what the future may hold.

Contact

mail: info(at)meestergijs.nl

KvK 58375112

BTW NL001767613B41

0(zes)-190654(drie)0


HELP (FAQs)

ABONNEMENT

De complete uitleg (PDF)

Cookies

Meester Gijs gebruikt cookies (en andere technieken) om jouw bezoek nog makkelijker, intuïtiever en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van de website geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

top

© 2022 Meester Gijs / Beeld: UNSPLASH en iStockPhoto