Je moet ingelogd zijn om deze cursus te volgen  →   LOGIN | REGISTREER NU

Met deze cursus leer je de regels en het toepassen van de Present Simple. Heb je deze tijd onder de knie dan kun je jezelf, anderen en je omgeving omschrijven; stap één in het communiceren.

De Present Simple gebruik je als je het hebt over feiten, gewoonten en regelmatigheden. Dus: I work at a supermarket on Saturday. He plays guitar very well. They have a sister in London.

Je gebruikt hiervoor het hele werkwoord, bij de 3e persoon enkelvoud (he, she, it) voeg je er wel een -s aan toe. Dus: I work, you work, he works.

Start de cursus door op de groene START knop te drukken. Bestudeer daar de uitleg, maak de oefeningen en sluit de cursus af met een exam. Veel succes!

VOLG DEZE CURSUS

Cursusoverzicht

Beginner ★☆☆
uitleg 00:02:00
oefenen 00:03:00
Gevorderd ★★☆
uitleg 00:02:00
oefenen 00:04:00
Expert ★★★
uitleg 00:01:00
oefenen 00:05:00
uitleg 00:01:00
oefenen 00:03:00
uitleg 00:02:00
oefenen 00:03:00
Toetsing
samenvatting 00:10:00
exam 00:05:00

Cursus reviews

4.6

4.6
9 reviews
 • 5 sterren6
 • 4 sterren2
 • 3 sterren1
 • 2 sterren0
 • 1 sterren0
 1. present simple

  5

  Ik heb zelf niet zo’n goede engels docent. Ze legt bijna nooit iets uit over de grammatica dus ik dacht ik zoek wel iets op op internet. Toen kwam ik eigenlijk bij meester Gijs uit. Ik heb eerst op youtube een paar filmpjes gekeken over de present simple en ik snapte het meteen. Mijn moeder zei dat we het wel konden kopen omdat ik hier veel hogere cijfers door haal. Ik heb over 2 dagen een Engels so en ik ga er echt met heel veel vertrouwen in omdat ik heel goed kan oefenen met de present simple. Ik vind het een hele goede cursus.

  Reactie Meester Gijs: Heel tof dat je dit even laat weten, Merel. Maar ik zie ook dat je op Twickel zit. Zoek me een keertje op. Gezellig.

 2. Goede manier van leren

  5

  Er wordt duidelijk en fijn uitgelegd. Ik vind het een leuke en fijne manier om te leren voor Engels!

  Reactie Meester Gijs: Goed om te horen. Makes me happy.

 3. De komma

  3

  De komma op Apple i-pads worden fout gerekend dus schrijf de antwoorden helemaal uit.

 4. Present Simple

  4

  Hallo Gijs,
  Vanavond dit onderdeel afgerond met goed resultaat. Het is de bedoeling om volgende week verder te gaan met de Present Continous en de onregelmatige werkwoorden. Ik vind het heel duidelijk uitgelegd. Ik ben 54 jaar en dan nog vanaf het nulpunt engels oppakken. Maar ik ben, zo te lezen, niet de enige.

 5. stap voor stap leren

  5

  erg fijn en duidelijke lessen 🙂

  Reactie Meester Gijs: Goed te horen, Merel. Dat is ook het hele idee. Ik hoop er snel veel content aan toe te voegen. Je was ook een van de eerste die een account aanmaakte. Thanks voor het vertrouwen!

 6. leuke manier van leren.

  4

  het is een heel erg leuke manier om te leren voor engels.

  Reactie Meester Gijs: Dank je wel, Ruben. Ik hoop dat je nog veel meer prettige ervaringen gaat hebben. Zal ik zorgen dat er genoeg te oefenen is.

VOLG DEZE CURSUS
 • GRATIS
 • BADGE: SCORE 100%
 • CERTIFICAAT: SCORE 75% of HOGER
2244 INGESCHREVEN STUDENTEN

© 2019 Master Gijs / Photos by: Unsplash and Getrefe .