VOLG DEZE CURSUS

Met deze cursus leer je het toepassen van Future. Als je dit onder de knie hebt dan kun je vertellen welke afspraken je hebt, hoe laat je weg moet of hoe laat je afspraak begint. Je kunt dus je agenda, de planning van je dag delen met anderen.

Start de cursus door op de groene START knop te drukken. Bestudeer daar de uitleg, maak de oefeningen en sluit de cursus af met een exam. Veel succes!

Cursusoverzicht

Uitleg
video 00:07:15
samenvatting 00:10:00
Oefenen
level ★☆☆ 00:03:00
level ★★☆ 00:04:00
level ★★★ 00:05:00
Toetsing
exam 00:05:00

Cursus reviews

3.4

3.4
5 reviews
 • 5 sterren1
 • 4 sterren2
 • 3 sterren1
 • 2 sterren0
 • 1 sterren1
 1. Fijn

  5

  Erg fijne cursus. Door de hoeveelheid oefeningen, begin je er echt beter in te worden.
  Ik heb echt nooit iets begrepen van de present continuos en omdat iedereen in mijn omgeving dit toepast op gevoel en mij dit niet kan uitleggen, ben ik heel blij met deze cursus. Ik begin het eindelijk een beetje te snappen. De zinnen in de oefeningen zijn duidelijk, de uitleg was duidelijk en de opbouw van de oefeningen is ook erg fijn.

 2. exam vraag 8

  4

  Hallo,
  Alles is helemaal goed gegaan. Behalve bij: exam, vraag 8. Ik had doesn’t start ingevuld, maar dit was fout. Terwijl bij de goede antwoorden doesn’t start stond. Of heb ik niet goed gekeken?
  Teun

  Reactie Meester Gijs: Heb je de oefening op een Apple device gemaakt? Soms heeft het met de apostrof te maken. Volgens mij heb ik het zojuist gefixt. Dank voor je alertheid.

 3. Examen

  4

  Beste meester Gijs.

  In het exam van de future de Present continuous en de present simple, staat in vraag 3 het woord dcotor. Volgens mij moet daar Doctor staan. zou u dat kunnen veranderen?
  Verder een hele goede uitleg.

  Reactie Meester Gijs: Beste Ruben, wat goed opgemerkt. Ik heb het meteen aangepast.

 4. ALGEMEEN

  1

  Ik vind het niet heel erg handig, want mijn zinnen zijn negen van de tien keer wel grammaticaal correct, maar word alsnog fout gerekend. Dat vind ik een ernstige en kwalijke zaak, dus verander dat.

  Reactie Meester Gijs: Zou je een voorbeeld kunnen geven? Ben wel benieuwd nu.

 5. examen

  3

  Ik vind als je het “examen” maakt, het jammer is dat je nauwelijks de tijd hebt om te zien wat je fout hebt gedaan. De antwoorden verdwijnen meteen en je krijgt het resultaat te zien. Je kunt vervolgens wel de goede antwoorden zien, maar niet meer wat je fout hebt gedaan. Bij de oefeningen is dat niet het geval. Dit is mij al bij meerdere cursussen opgevallen.

  Reactie Meester Gijs: Dat klopt. Dat heb ik nu aangepast voor alle cursussen. Ik hoop dat het je zo beter bevalt.

VOLG DEZE CURSUS
 • abonnement
 • ontvang badge bij score 100
 • ontvang certificaat bij score 75+
931 INGESCHREVEN STUDENTEN

Contact

mail: info(at)meestergijs.nl

KvK 58375112

BTW NL001767613B41

0(zes)-190654(drie)0


HELP (FAQs)

ABONNEMENT

De complete uitleg (PDF)

Cookies

Meester Gijs gebruikt cookies (en andere technieken) om jouw bezoek nog makkelijker, intuïtiever en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van de website geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

top

© 2022 Meester Gijs / Beeld: UNSPLASH en iStockPhoto