Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Ik kan me niet aanmelden. Wat moet ik doen?

Als je je aanmeld en de website geeft aan dat er iets mis is dan heeft je browser waarschijnlijk al wat opgeslagen van een eerdere poging om aan te melden. Een snelle oplossing voor dit probleem is aanmelden in incognito modus. Houd hiervoor control+shift in en druk op N. Je bent nu incognito, ga wederom naar meestergijs.nl en log in. Vaak lost dit het ook op.
Het wissen van je browsergeschiedenis en de broswer sluiten en opnieuw openen wil ook wel eens helpen.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Ik kan me niet aanmelden. Wat moet ik doen?

Als je je aanmeld en de website geeft aan dat er iets mis is dan heeft je browser waarschijnlijk al wat opgeslagen van een eerdere poging om aan te melden. Een snelle oplossing voor dit probleem is aanmelden in incognito modus. Houd hiervoor control+shift in en druk op N. Je bent nu incognito, ga wederom naar meestergijs.nl en log in. Vaak lost dit het ook op.
Het wissen van je browsergeschiedenis en de broswer sluiten en opnieuw openen wil ook wel eens helpen.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Ik kan me niet aanmelden. Wat moet ik doen?

Als je je aanmeld en de website geeft aan dat er iets mis is dan heeft je browser waarschijnlijk al wat opgeslagen van een eerdere poging om aan te melden. Een snelle oplossing voor dit probleem is aanmelden in incognito modus. Houd hiervoor control+shift in en druk op N. Je bent nu incognito, ga wederom naar meestergijs.nl en log in. Vaak lost dit het ook op.
Het wissen van je browsergeschiedenis en de broswer sluiten en opnieuw openen wil ook wel eens helpen.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht
Ik kan me niet aanmelden. Wat moet ik doen?

Als je je aanmeld en de website geeft aan dat er iets mis is dan heeft je browser waarschijnlijk al wat opgeslagen van een eerdere poging om aan te melden. Een snelle oplossing voor dit probleem is aanmelden in incognito modus. Houd hiervoor control+shift in en druk op N. Je bent nu incognito, ga wederom naar meestergijs.nl en log in. Vaak lost dit het ook op.
Het wissen van je browsergeschiedenis en de broswer sluiten en opnieuw openen wil ook wel eens helpen.

Contact

mail: info(at)meestergijs.nl

KvK 58375112

BTW NL001767613B41

0(zes)-190654(drie)0


HELP (FAQs)

ABONNEMENT

De complete uitleg (PDF)

Cookies

Meester Gijs gebruikt cookies (en andere technieken) om jouw bezoek nog makkelijker, intuïtiever en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van de website geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

top

© 2022 Meester Gijs / Beeld: UNSPLASH en iStockPhoto