Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Ik heb betaald maar mijn winkelmandje is niet leeg.

Goed gezien. Maar niets aan de hand. Om ervoor te zorgen dat je in één scherm kon aanmelden en afrekenen had ik een stukje code nodig. Die zorgt ervoor dat het product definitief in het winkelmandje ligt. Ik hoop dat je geloofd dat ik niet wil misleiden, ik wilde enkel een vlotte registratie en betaling creëren. Excuses voor het eventuele ongemak.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Ik heb betaald maar mijn winkelmandje is niet leeg.

Goed gezien. Maar niets aan de hand. Om ervoor te zorgen dat je in één scherm kon aanmelden en afrekenen had ik een stukje code nodig. Die zorgt ervoor dat het product definitief in het winkelmandje ligt. Ik hoop dat je geloofd dat ik niet wil misleiden, ik wilde enkel een vlotte registratie en betaling creëren. Excuses voor het eventuele ongemak.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht

Ik heb betaald maar mijn winkelmandje is niet leeg.

Goed gezien. Maar niets aan de hand. Om ervoor te zorgen dat je in één scherm kon aanmelden en afrekenen had ik een stukje code nodig. Die zorgt ervoor dat het product definitief in het winkelmandje ligt. Ik hoop dat je geloofd dat ik niet wil misleiden, ik wilde enkel een vlotte registratie en betaling creëren. Excuses voor het eventuele ongemak.

Hoe kan ik helpen?

Terug naar overzicht
Ik heb betaald maar mijn winkelmandje is niet leeg.

Goed gezien. Maar niets aan de hand. Om ervoor te zorgen dat je in één scherm kon aanmelden en afrekenen had ik een stukje code nodig. Die zorgt ervoor dat het product definitief in het winkelmandje ligt. Ik hoop dat je geloofd dat ik niet wil misleiden, ik wilde enkel een vlotte registratie en betaling creëren. Excuses voor het eventuele ongemak.

Contact

mail: info(at)meestergijs.nl

KvK 58375112

BTW NL001767613B41

0(zes)-190654(drie)0


HELP (FAQs)

ABONNEMENT

De complete uitleg (PDF)

Cookies

Meester Gijs gebruikt cookies (en andere technieken) om jouw bezoek nog makkelijker, intuïtiever en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van de website geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

top

© 2022 Meester Gijs / Beeld: UNSPLASH en iStockPhoto